Loading...

Doop-, suite- en feestkledij

Wij helpen je met het maken van de juiste keuzes binnen de stijl en het budget van jouw onvergetelijke dag..

"Kleine bengeltjes maar oh zo snoezig"

Bruidskinderen zijn vaak kleine bengeltjes op je trouwdag maar oh zo snoezig. Alle ogen kunnen op de bruid of bruidegom gericht zijn terwijl ze door het gangpad lopen, maar we weten allemaal dat degene die gegarandeerd de meeste “oohs” en “aaahs” krijgen op je trouwdag, de bruidskinderen zijn

Zijn jullie “bridesmaids” of “bridal boys” al tieners? Geen nood, een groot deel van onze collecties kunnen tot 16 jaar, soms zelfs tot 18 jaar!

Tenzij je gewend bent kinderkleding te kopen, kan het lastig zijn om de juiste bruidskindermode te vinden. Gelukkig zijn wij er dan om je te helpen met het maken van de juiste keuzes binnen de stijl en het budget van jouw onvergetelijke dag! Zodra de bruid haar jurk heeft gevonden en de bruidegom zijn kostuum, kunnen we aan de slag met de kinderen. De bruidskindermode varieert nogal van zeer formeel tot lekker los en vlot.

Hoe gaan we te werk?

  • Daar de ervaring leert dat ook het aankleden van de kinderen de nodige tijd en aandacht vraagt, werken wij hiervoor op afspraak. Op die manier kunnen we u rustig en met onze volle aandacht verder helpen. Maak ook deze afspraak op tijd zodat u geen stress hebt indien er nog zaken besteld dienen te worden.
  • Maak een weloverwogen keuze en vraag enkel de personen mee die er ECHT bij dienen te zijn. Hou er rekening mee dat hoe meer personen je meeneemt, hoe meer meningen er om de hoek loeren en hoe stressvoller de ervaring voor jezelf en de kinderen kan worden.
  • Tijdens een kort gesprek proberen we een idee te krijgen van jullie persoonlijkheid, de karaktereigenschappen van de bruidskinderen, het budget en het eventuele huwelijksthema waarvoor jullie gekozen hebben. Daarna gaan we aan de slag om de perfecte outfit(s) uit te kiezen.
  • Keuze gemaakt maar alles past nog niet zoals het hoort? Geen paniek, ook voor kinderen wordt er vaak een 2de afspraak gemaakt om alles op maat te zetten. Dit doen we meestal +/- een maand voor de trouwdag zodat alles perfect zit. Hiervoor werken we samen met een professionele retoucheuse.
  • Nog vragen of opmerkingen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, wij staan volledig tot uw dienst zodat jullie met een gerust gemoed jullie trouwdag tegemoet kunnen gaan.